WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper met tafeltje

Hoe handig is het om de ruimte in een slaapkamer volledig te benutten. Een bed als hoogslaper plaatsen, zodat je daaronder nog ruimte over hebt voor een tafeltje. De ene keer wordt het tafeltje gebruikt om aan te tekenen en de andere keer om een boekje aan te lezen.

hoogslaper met tafeltje

Bespaar ruimte

Vaak vinden kinderen hun kamer veel te klein. Ze kunnen maar niet genoeg ruimte hebben om zich helemaal uit te leven. Herkenbaar? Een hoogslaper is dé oplossing! In de ruimte die je anders zou benutten met het bed, kun je nu andere dingen plaatsen. Meer informatie over de hoogslaper vind je in ons artikel Hoogslaper.

Hoogslaper met tafeltje

Helemaal ideaal is een hoogslaper met een tafeltje daaronder. Een wat jonger kind gebruikt het om aan te tekenen, terwijl een wat ouder kind zijn of haar eerste huiswerk eraan maakt. Een hoogslaper groeit met het kind mee. Een mooie hoogslaper met tafeltje vind je bij HioShop. Niet alleen een tafeltje onder het bed. De bank maakt het geheel helemaal af.

Hoogslaper kopen

Een hoogslaper met tafeltje kun je in veel verschillende soorten krijgen. Naar welke kleur gaat je voorkeur uit? Kies je voor een tafeltje en bankje eronder of alleen een bureautje? Bij Wehkamp is een uitgebreide hoogslaper te vinden. Deze hoogslaper heeft onder het bed een twee bankjes, in het midden een tafeltje en aan de zijkant meerdere plankjes om spullen op te zetten. Deze zijn ook te verkrijgen bij tienerkamer.nl.

Slaapbank en glijbaan

Voor de wat jongere kinderen is er de hoogslaper met slaapbank en glijbaan. Zodra ze wakker worden gaat het feest al beginnen. Glijdend van de glijbaan uit bed komen, de dag kan niet beter beginnen. Meer hierover vind je in het artikel hoogslaper met slaapbank en glijbaan.

Bron: HioShop & Wehkamp

nog meer: wooninspiratie