WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper met ergonomisch bureaublad

Een hoogslaper voor in de kinderkamer of tienerkamer is ideaal omdat je onder het slaapgedeelte heel veel spullen kwijt kan. Zoals een bureau! Het merk LIFETIME heeft een hoogslaper met ergonomisch bureaublad. Wel zo verstandig voor de werkhouding van je kind.

Hoogslaper met ergonomisch bureaublad

Kinderbed met bureau

Een hoogslaper is naast heel stoer en leuk, ook erg praktisch. Multifunctionele hoogslapers zorgen ervoor dat je veel meubels kwijt kan op slecht enkele vierkante meters. Een voorbeeld van zo’n multifunctionele bed is de hoogslaper LIFETIME.

Deze hoogslaper bestaat uit een hoogslaper Original gecombineerd met een extra diep en ergonomisch bureaublad. Het bureau bevestig je onder het slaapgedeelte. In het bureaublad valt het zitgedeelte iets naar binnen. Hierdoor heeft je zoon of dochter een betere werkhouding bij het maken van huiswerk. Dankzij de verstelbare ophangbeugels kies je zelf de hoogte van het bureau. De hoogte van het bureau groet op deze manier mee met je kind.

Hoogslapers LIFETIME

De meubels van LIFETIME zijn doorgroeimeubels. Dit houdt in dat ze bestaan uit een basisbed die door te bouwen is als hoogslaper, stapelbed of halfhoogslaper. Met verschillende kleurpanelen stel je je eigen favoriete hoogslaper LIFETIME samen.

Alle LIFETIME hoogslapers zijn gemaakt van hoogwaardig, massief grenenhout. De meubels hebben een whitewash of -lak afwerking. De bedfronten zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren.

Meer hoogslapers

Bij Tienerkamer.nl vind je naast de hoogslapers van LIFETIME ook hoogslapers van andere bekende merken als Thuka, Flexa en Bopita.

Bron: tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie