WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper met bureau

Een hoogslaper bespaart veel ruimte en is daarnaast lekker stoer. Nog beter is een hoogslaper met bureau. Multifunctioneel en ideaal om huiswerk aan te maken of om aan te knutselen. Het is het ideale meubelstuk voor de tienerkamer.Hoogslaper met bureau

Hoogslaper met bureau: een handig bed

Hoe groter de kinderen worden, hoe eerder ze uit hun kamer groeien. Dan is de hoogslaper met bureau de ideale oplossing. De ruimte onder het bed kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Met vakken, bakken, kastruimte, schappen en planken. Zo kun je op enkele vierkante meters heel veel spullen opbergen.

Hoogslaper met bureau kopen

Voor leuke hoogslapers met bureaus kijk je bij Babypark. Zij verkopen de Fjord en Calypso. Dit zijn hoogslapers met oneindig veel mogelijkheden. Jorg Steigerhout heeft hele originele hoogslapers. Van nieuw en gebruikt steigerhout. Wat het bed gelijk een stoere uitstraling geeft.

Halfhoogslaper met bureau

Een halfhoogslaper is lager dan een hoogslaper. Deze is hierdoor iets veiliger en dus geschikt voor jongere kinderen. Een halfhoogslaper kan ook een bureau hebben, niet onder het bed maar er aan vast of als uitdschuif exemplaar. Bekijk de mogelijkheden van een halfhoogslaper met uitdraaibureau.

Hoogslaper met bureau zelf maken

Leuke hoogslapers met bureau zijn op talloze plekken te koop. Natuurlijk kun je er ook één zelf maken. Koop een standaard hoogslaper bij Ikea of op marktplaats en bevestig hier zelf planken, een bureau en kasten onder. Nog een likje verf en leuke accessoires en je hebt een uniek bed. Voor een bouwtekening bekijk je het artikel bouwtekening hoogslaper met bureau.

Hoogslaper met bureau Ikea

Ikea heeft een aantal hoogslapers in het assortiment. Hier kan je een werkblad van Tromso onder monteren. Deze is gemakkelijk te bevestigen aan de zijkanten van het bed. Zo zitten poten van een bureau niet in de weg en heb je eronder nog lekker veel ruimte.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie