WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper met bedbank

Voor in een kleine slaapkamer is een hoogslaper met bedbank én bureau een perfecte oplossing. Met dit meubel heb je een complete tienerkamer op slechts twee vierkante meter. Het bedbankje is om te toveren tot logeerbed. Je kind kan dus straks lezen op de bank, studeren aan het bureau en slapen samen met een logee in de twee bedden.hoogslaper met bedbank

Hoogslaper met bankje

Bij Tienerkamer.nl verkopen ze vier verschillende soorten hoogslapers met bedbank van het merk Thuka. Voor meisjes hebben ze de hoogslaper Princess en de hoogslaper Pink. Beide bedden zijn licht bewerkt met een witte beits. Van allebei is de bekleding roze, maar die van de Princess is feller roze dan de Pink. Daarnaast heeft de Princess ook nog een roze kleurpaneel én is de hoogslaper om te bouwen tot een laag kinderbed door het doorbouwsysteem.

Hoogslaper met bedbank

Voor jongens zijn er ook twee uitvoeringen, maar dan in het blauw. De bedden zelf zijn tevens bewerkt met een witte beits. De hoogslaper Blue heeft een donkerblauwe bekleding van de bedbank. De hoogslaper Soccer heeft een fellere blauwe bekleding en een blauw kleurpaneel. Ook dit bed is door het doorbouwsysteem om te bouwen tot een laag kinderbed.

nog meer: wooninspiratie