WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper gratis

Je hoeft geen handenvol geld uit te geven aan een kinder- of tienerkamer. Soms kun je een mooi meubelstuk al voor een prikkie krijgen, of als je geluk hebt misschien wel gratis. Wij zochten voor jou handige sites waar je een gratis hoogslaper kunt vinden.

hoogslaper gratis

Gratis hoogslaper op marktplaats

Begin je zoektocht naar een gratis hoogslaper op de website Marktplaats. Typ in de zoekbalk ‘hoogslaper gratis’ en er rollen verschillende resultaten uit van mensen die van hun hoogslaper af willen. Soms tegen een kleine tegenprestatie, zoals het zelf uit elkaar halen, de trap af tillen of ruilen tegen een paar pakken vaatwastabletten (echt!). Vaak zijn deze meubels nog in prima staat, maar willen ze verkopers er met spoed vanaf. Voor jou mooi meegenomen!

Speur ook verder op marktplaats als je ook nog een gratis kast, bureau of stoel kunt gebruiken.

Hoogslaper gratis op te halen

Heb je wel eens van de website Buurtlink gehoord? Hierop vind je evenementen, nieuwtjes maar ook advertenties van tweedehands spullen bij jou uit de buurt. Als je gelukt hebt, wordt er bij jou in de buurt wel ergens een gratis hoogslaper aangeboden. Houd de site in de gaten, want je weet maar nooit wat voor leuke gratis dingen er allemaal langs komen.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie