kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Hemelbed

Wegdromen onder een prachtige hemel – dat is mogelijk met de hemelbedden van LIFETIME. Een perfect bed voor de romantische meisjes. Kies voor een hemel van voile of voor een prachtige klamboe. Dat wordt slapen als een roos!Hemelbed LIFETIME

Hemelbedden LIFETIME

De bedden van LIFETIME staan bekend om zijn hoge kwaliteit, mooie afwerking en veiligheid. Het hemelbed bestaat uit een LIFETIME basisbed met een hemel opbouwsysteem. Dit betekent dat je de hemel op elk gewenst bed van LIFETIME kunt plaatsen. De hemel is een houten stellage waar je een voile of een klamboe over kan bevestigen. Dus of je nou een kajuit-hemelbed, een halfhoogslaper-hemelbed of een laag hemelbed wilt, het is allemaal mogelijk. Informeer bij De Bedstee naar de mogelijkheden.

Hemels en klamboes

Aan de houten stellage van het hemelbed bevestig je een rijkelijk geïllustreerde voile. Bijvoorbeeld de voile met een print van gekleurde vogeltjes van de Woon-winkel. Erg leuk voor kleine prinsesjes. Voor iets oudere meiden is de voile van Butterfly Love of Alice in Wonderland wellicht leuker. De bijzondere illustraties en sprekend kleurenpalet is een mooi uitgangspunt voor een meidenkamer.

Is de lievelingskleur van je dochter paars? Ga dan voor de Morocco Chic klamboe. Deze is net weer even anders dan de verschillende voiles. Daarnaast is deze klamboe tijdloos. Dus zelfs tijdens de middelbareschooltijd staat deze klamboe erg mooi boven het bed in de tienerkamer.

LIFETIME bedden

Naast de hemelbedden heeft LIFETIME Kidsrooms nog veel meer verschillende bedden en doorbouwmogelijkheden in haar collectie. Zijn jullie over een aantal jaar misschien uitgegeken op de hemel, maak er dan een stoere hoogslaper met bureau van. Bekijk de mogelijkheden en de verschillende kinderbedden op de site van LIFETIME.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie