WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hello Kitty kinderkamer

De meeste roze minnende meisjes zijn gek op het poesje uit Japan: Hello Kitty. Er is dan ook steeds meer te koop van de witte poes met grote roze strik. Makkelijk dus om een meisjeskamer mee te maken. 

Hello Kitty kinderkamer

Hello Kitty Kamer

Hello Kitty meubels

Een Hello Kitty bed, een Hello Kitty kledingkast of zelfs een Hello Kitty bureautje. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is verkrijgbaar met dit schattige poesje. Bij Emob4kids verkopen ze het gehele assortiment Hello Kitty meubels. Een droom voor elk Hello Kitty meisje. Naast de grote meubels verkopen ze ook een speelgoedkist, – speeltent en -sofa, voor als je het iets minder uitbundig wilt aanpakken!

Wall of fame

De basis voor een Hello Kitty kamer is wit en roze. De decoratie bestaat uit veel Kitty’s. Als je precies de goede kleur roze neemt met wit, heb je al een prima start voor een poeslieve kamer. Voor de wanden heb je dan ook niet meer nodig. Wel leuk is om bij de Xenos barokke roze fotolijsten te kopen en die op een witte muur te hangen. Uiteraard met allemaal kaarten of posters van Hello Kitty erin. Te koop bij All Posters. Tot slot, decoraties van foam te koop bij BedBad.

Zelfmaakidee: Laat kleurplaten van Hello Kitty inkleuren door je dochter en lijst die in.

Bolle strik

Het Hello Kitty-effect is al snel bereikt met een opvallend roze dekbed via Fanpoint. Ook bij Bart Smit verkopen ze leuke dekbedovertrekken. Wil je alleen de stijl van Hello Kitty? Koop dan een dekbedovertrek in roze met witte stippen of ruitjes. Naai daar een grote ‘bolle strik’ op zoals Hello Kitty die ook heeft. Een paar zachte pluche kussentjes van haar hoofd erop, en je poezenbed is af. Te koop via Liesjes Speelgoed.

Hello Kitty accessoires

Uiteraard mogen de accessoires niet ontbreken. Een mooie lamp bijvoorbeeld, in de vorm van Hello Kitty van Yurada. En een klok via Lucardi. En wat te denken van tapijt of een vloerkleed van de poes. Wel van de namaak Charmy Kitty, maar het misstaat zeker niet. Te koop bij Speeltapijt. Liever een echte? Bij Engeltjes en Draken hebben ze een paar verschillende kleden van in dit thema.

Hello Kitty stof

In een Hello Kitty kinderkamer mag stof met dit zoete poesje natuurlijk niet ontbreken! Behalve gordijnen kun je meer met stof dan je denkt. Een leuke DIY voor een luie zondagmiddag is het bekleden van oude lampenkappen. Maar ook oude schoenendozen kun je een nieuw leven geven door ze te bekleden met Hello Kitty stof. Is jouw kind gek op knippen en plakken? Koop een prikbord! Om het af te maken knip je de Hello Kitty stof uit op hetzelfde formaat en de stof zet je goed vast. Voilà, je zelfgemaakte Hello Kitty prikbord is klaar! Een prima plek om alle frutsels van je kind op een mooie manier te laten zien.

Je kan je ook laten inspireren op de markt of een goede stoffenwinkel bij jou in de buurt. Daarnaast biedt Etsy ook een mogelijkheid maar houdt wel rekening met het feit dat de meeste adverteerders uit het buitenland komen.

Bron: BedBad

nog meer: wooninspiratie