WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Loungeplek voor je kinderen

Een boekje lezen of spelen op de DS doet je kind straks nergens liever dan in de hangstoel. Bevestig een haak aan het plafond in de kinderkamer en hang de stoel eraan. De leukste exemplaren staan hieronder beschreven.hangstoel

Hangstoel Sissy Boy

Het mooie merk Sissy Boy staat bekend om haar bijzondere woonaccessoires. Alle producten zijn net even anders dan anders en erg authentiek. Sissy Boy heeft in haar collectie een hangstoel, verkrijgbaar in verschillende bruintinten en wit.

Rieten hangstoel

De bekendste hangstoel is eigenlijk wel het exemplaar van HK Living. Deze rotan hangstoel is groot en stevig genoeg voor een volwassen persoon of twee kids. Aan de zijkant heeft de stoel twee openingen waar je armen doorheen kunnen. Leg er een zacht kussen in en relaxen maar!

Rotan hangstoel wit

Veel keuze aan rotan exemplaren heb je in de webshop Moodadventures. Wit, zwart of twee kleuren bruin. Met een haak aan het plafond of in een standaard. De hangstoelen hebben een draagkracht van wel 200 kilo! Met een leuke felgekleurde sierkussens erin is het een perfect meubel voor de kinderkamer.

Bron: Moodadventures

nog meer: wooninspiratie