kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hanglamp voor de kinderkamer

In de kinderkamer is een hanglamp onmisbaar. Opvallend, kleurrijk, basic of met een print. Je kunt hem makkelijk aanpassen op een thema of stijl. Hieronder staan leuke lampen beschreven voor de baby-, kinder- en tienerkamer.Hanglamp

Babykamer hanglampen

Rustige hanglampen in zachte kleurtjes zijn te koop bij Babypark. In het wit, roze of lichtblauw. Ze hebben ook een bepaald thema. Eentje is van Woezel en Pip en twee anderen zijn van Nijntje of Snoopy. Bij Ik en Ik hebben ze neutrale lampen met zilveren hartjes of sterren.

Hanglamp met print

Bij Leukste Kinderkamers verkopen ze hanglampen met een opdruk. Een vliegtuig, zeilboot, dinosaurus of paard. Ze zijn allemaal van een andere stof gemaakt. Druk met rood witte ruitjes. Of juist basic wit met één applicatie.

Stoere hanglampen

Erg leuk: de ‘postzakhanglamp’ van Fairlamps. Van oude postzakken is een lampenkamp gemaakt. En is door de neutrale kleur makkelijk te combineren met de rest van de inrichting. Maus en Co heeft lampenkappen met een applicatie van een trein of vliegtuigen. Echt iets voor jongens.

Voor echte meiden

De lampen van Juul Design hebben roezels, hartjes, kant, lintjes en pailletten. Ze zijn met de hand gemaakt. En met liefde. De stoffen op de lampenkappen zijn allemaal anders. Sommigen hebben een leuke applicatie van een hondje, poes of poëzieplaatje. Bij Ik en Ik hebben ze kekke kroonluchters. Met alle kleuren van de regenboog.

Voor tieners

Bij Deens hebben ze metalen hanglampjes. Ze hebben een stoere industriële look. Verkrijgbaar in allerlei hippe modekleuren zoals roze, turkoois, paars en geel. Maar ze zijn er ook gewoon in het zwart, wit en grijs. De uitgestanste figuren zorgen voor een leuk lichteffect op het plafond.

Bron: Juul Design

nog meer: wooninspiratie