WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Halfhoogslaper Thuka

Een halfhoogslaper is voor kleine kinderen fantastisch. Onder het bed is een fijne speelruimte en met een bijpassende bedtent wordt het helemaal een groot feest. Daarnaast is het een ruimtebesparend meubel. De halfhoogslaper Thuka is een bed met heel veel mogelijkheden.

Halfhoogslaper Thuka Halfhoogslaper Thuka

Veiligheid halfhoogslaper

In een halfhoogslaper liggen kinderen uiteraard hoger dan in een regulier bed. Dit is erg fijn voor ouders tijdens het instoppen van je kind en opmaken van het bed. Maar door de hoogte is het belangrijk dat het bed veilig is. De halfhoogslapers Thuka van Tienerkamer.nl hebben uitvalbeveiligingen en een stevige trap.

Themabedden Thuka

Onder een hoogslaper heeft je kind de ruimte om fijn te spelen. Met een vrolijk gekleurde tent om het bed wordt het echt een speelhutje. De halfhoogslaper Thuka is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met elk een andere tent. Ze hebben een Space bed, een halfhoogslaper Princess, een Ridder bed en noem maar op. Bij elk thema een bijpassend bed.

Halfhoogslaper Thuka met opbergruimte

Heb je een kleine kinderkamer? Dan kan je de ruimte onder het bed goed gebruiken voor opbergruimte. Tienerkamer.nl verkoopt halfhoogslapers met schappen en kastjes. Er zit zelfs een uitschuifbureau onder het bed. Zo heb je een complete kinderkamer op slechts enkele vierkante meters. Ze verkopen de workstation hoogslapers met elementen in de kleuren wit, roze, zwart of paars.

Bed met glijbaan

Een compleet speelparadijs in de slaapkamer is mogelijk met de Thuka Soccer voor jongens, en de Thuka Flowers voor meiden. Deze hebben naast een speeltent ook een glijbaan. Je kind kan via het trapje naar bed en in de ochtend er via de glijbaan weer uit. Gegarandeerd uren speelplezier!

Bekijk ook het artikel over Hoogslaper Thuka.

nog meer: wooninspiratie