WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Halfhoogslaper met uitdraaibureau

Een kleine kamer betekent slim inrichten. Bij Tienerkamer.nl verkopen ze hele slimme kinderkamermeubels. Waaronder halfhoogslapers met uitschuifbare of uitdraaibare bureaus. En er is zelfs nog ruimte voor een paar kastjes onder het bed. Zo heb je een complete kinderkamer op slechts enkele vierkante meters.
halfhoogslaper met uitdraaibureauHalfhoogslaper met uitdraaibureau

Halfhoogslaper met bureau en kastjes

Er zitten twee grote voordelen aan een halfhoogslaper met bureau en kastjes. De eerste is dat het enorm ruimtebesparend is. Met een halfhoogslaper heb je onder het bed heel veel ruimte voor praktische doeleinden. Een voorbeeld van een complete halfhoogslaper is de halfhoogslaper met bureau. Kies uit de verschillende mogelijkheden, een uitdraai bureau, uittrek bureau, of een los bureau op wielen.

Het tweede voordeel is dat je een meubelset koopt waar je kind jaren mee vooruit kan. Als je kind een peuter is, slaapt hij of zij in de hoogslaper en zet je daaronder alle kastjes. Het bureau hoeft je kind helemaal niet te gebruiken, hij staat niet in de weg. En is je zoon of dochter straks een tiener, dan schuif je het bureau uit tijdens het huiswerk maken. De kastjes staan los onder het bed en zijn ook ergens anders in de kamer te zetten.

Halfhoogslaper Workstation

Naast de halfhoogslaper welke hierboven wordt genoemd, verkoopt Tienerkamer.nl nog andere exemplaren. Deze worden een Workstation genoemd. De bedden zijn van het merk Trendy en zijn wit met allen een ander kleuraccent. De beschikbare kleuren zijn blauw, lichtroze, zwart, paars en wit.

De workstations bestaan uit een halfhoogslaper met bureau, ladenkommode en boekenkommode. Je kunt de hele set nemen, maar ook onderdelen weglaten.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie