WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Halfhoogslaper met toren

Met een torentje wordt een hoogslaper een echt kasteelbed. Voor jongens heel stoer, maar ook prefect voor de echte prinsesjes. Bij veel halfhoogslapers van Tienerkamer.nl kan je er direct een toren en tentdoek bij bestellen. Zo wordt het bed niet alleen een fijne plek om te slapen, maar ook om te spelen.Halfhoogslaper met torenHalfhoogslaper met torentje

Aan de meeste halfhoogslapers van Tienerkamer.nl kan je een tentdoek en een torentje bevestigen. Bij een halfhoogslaper met glijbaan zit de toren bovenop de glijbaan. Maar ook bedden zonder glijbaan kunnen een torentje hebben, deze zit dan om de trap. Zo klimt je zoon of dochter via de toren zo zijn of haar bed in. Wanneer je een halfhoogslaper met tentdoek bij Tienerkamer.nl bestelt, kan je er voor ongeveer 35 euro een torentje bij bestellen.

Halfhoogslaper met toren

De basic halfhoogslapers van het merk Thuka zijn uitgerust met een tentdoek en naar wens een torentje. De tentdoeken zijn er in de kleurencombinaties groen/blauw, roze/paars, rood/oranje en groen/oranje. Bij deze bedden zit het torentje om de ladder. Naar wens is het bed ook verkrijgbaar met glijbaan. Dan glijdt je kind door het torentje naar beneden.

Themabedden met toren

Liever een echt kasteelbed voor jouw prinses of ridder? Dan zijn de halfhoogslapers met toren van het merk Flexa erg leuk. Deze bedden hebben een glijbaan, een tentdoek dat net een kasteel lijkt en een torentje bovenop de hoogslaper. Voor jongens een stoere grijze uitvoering, en voor meiden een bed met een knalroze tentdoek.

Het merk Thuka heeft nog meer themabedden in het assortiment, uiteraard met toren. Denk aan een spacebed, een voetbalbed of een bloemenbed. Onwijs leuk voor in een kinderkamer met bijpassend thema.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie