WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Halfhoogslaper met hemel

Heb jij thuis een echte prinses rondlopen? Dan wil zij vast slapen in een prachtig prinsessenbed. En daarbij mag een romantische hemel niet ontbreken. Bij Tienerkamer.nl vind je allerlei halfhoogslapers met hemel.

 

Halfhoogslaper met hemel

Hemelbed

In de webshop van Tienerkamer.nl zijn heel veel soorten kinderbedden te vinden, waaronder een halfhoogslaper. Dit type bed is zeer geschikt voor een kinder- en tienerkamer omdat je onder het bed veel ruimte overhoudt als speelplek of opbergruimte. Doordat een halfhoogslaper minder hoog is dan een hoogslaper houd je boven het bed ook veel ruimte over. Deze ruimte is perfect voor een hemel. Zo kan jouw prinses heerlijk dromen onder een hemel van voile.

Halfhoogslaper hemel Bopita

Een hele mooie halfhoogslaper hemel is het kinderbed van Bopita. Deze halfhoogslaper is gemaakt van massief hout en is wit gelakt. Bovenop het bed is een stellage gemonteerd, waar je een lap stof, klamboe of voile omheen kunt draperen. Aan de alle zijdes van het bed zit een uitvalbeveiliging, dus zo hoog slapen is volkomen veilig!

LIFETIME hemelbed

Een ander prachtig hemelbed is de halfhoogslaper LIFETIME. Dit bed bestaat uit een ledikant met pootverhogingen en een hemel voor op het ledikant. Door het doorbouwsysteem kun je met deze elementen allerlei verschillende bedden maken.

Begin bijvoorbeeld met een laag ledikant met hemel, wordt je kind ouder dan maak je er een halfhoogslaper met hemel van. En is je dochter de hemel ontgroeid? Dan demonteer je dit element en dan houd je een stoere halfhoogslaper over. Op deze manier groeit het bed met je kind mee!

nog meer: wooninspiratie