WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Halfhoogslaper met groot bureaublad

Vaak zijn halfhoogslapers uitgerust met een klein uitdraai of uitschuif bureau. Voor de iets oudere kinderen biedt dat eigenlijk te weinig ruimte om al het schoolwerk aan te maken. De oplossing is een halfhoogslaper met een groot bureaublad.

Bopita halfhoogslaper

Halfhoogslaper met bureau

Luzan Tienerkamers heeft een grote collectie met halfhoogslapers. Onder verschillende bedden zit een bureau waar je zoon of dochter aan kan spelen of huiswerk aan kan maken. De ruimte onder een halfhoogslaper is beperkt, dus de meeste bureaus zijn vrij klein. De oplossing is een halfhoogslaper met groot bureaublad. Hieronder zijn twee suggesties van halfhoogslapers met een groot bureau van Luzan Tienerkamers beschreven.

Halfhoogslaper met groot bureaublad 

Halfhoogslaper met groot bureau Bopita

Het kindermerk Bopita heeft een halfhoogslaper in haar collectie met een groot bureau welke onder het bed past. Het bureau is 150 cm breed en past precies tussen de trap en de poten van het bed. Onder het bureau zitten stevige wielen waarmee je hem onder het bed rolt. Daarnaast zitten er drie handige lades in het bureau.

De halfhoogslaper is gemaakt van massief hout en afgewerkt met witte lak. Een ideaal ruimtebesparend bed voor alle schoolgaande kinderen.

LIFETIME halfhoogslaper met groot bureaublad

Bij Luzan Tienerkamers vind je de halfhoogslaper met uitschuifbureau van LIFETIME. Het bureau is 200 cm breed, dus het bureau zit over de volle lengte. Hierdoor zit de trap aan het hoofd of voeteneinde. Deze halfhoogslaper met groot bureaublad biedt alle ruimte voor je kind om lekker aan te spelen of huiswerk aan te maken.

Het kinderbed en het bijbehorende bureaublad zijn gemaakt van massief hout in combinatie met MDF. Het bed is neutraal wit afgelakt en past dus in elk soort kinderkamer.

nog meer: wooninspiratie