WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Halfhoogslaper Pebble Beach

Hoe spannend is het om via een trapje naar je slaapplek te gaan? Met de halfhoogslaper LIFETIME Pebble Beach wordt deze kinderdroom werkelijkheid. De strandlook van het speelgordijn maakt het helemaal af!

Halfhoogslaper Lifetime Pebble Beach

Halfhoogslaper LIFETIME Original

Veel kinderen staan te popelen om een paar meter boven de grond te slapen. De LIFETIME halfhoogslaper heeft met 128 meter precies een mooie hoogte. Onder het bed is genoeg ruimte om te spelen of spullen op te bergen. Het bed uit de Original serie is gemaakt van Scandinavisch grenenhout en is met een mooie witte lak afgewerkt. Je kunt trouwens zelf kiezen of je de trap links of rechts bevestigt.

Halfhoogslaper Pebble Beach

Voor een kind is het heerlijk om buiten te spelen. Vooral in de zomer als ze lekker kunnen rollebollen en zandkastelen kunnen bouwen op het strand. Met het mooie speelgordijn Pebble Beach haal je het strandgevoel het hele jaar door in huis. Na een middagje spelen met vriendjes leg je het speelgoed gewoon de LIFETIME halfhoogslaper en doe je de gordijntjes dicht. Opgeruimd staat netjes!

Doorbouwsysteem LIFETIME

Op jonge leeftijd willen de kids vooral veel ruimte om te spelen, maar na een tijdje zijn ze toe aan een stoer bed. Met het doorbouwsysteem bouw je de LIFETIME halfhoogslaper eenvoudig om tot een laag bed of gebruik je het als basis voor een stapelbed. Naast het doorbouwsysteem kun je het bed ook nog uitbreiden met een complete meubelset en accessoires.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie