WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Grote knuffelbeesten

Veel kinderen zijn gek op knuffels. Hoe groter, hoe beter. Een knuffel van hun lievelingsdier of gewoon en gek figuur. Knuffels bieden geborgenheid en vriendschap. En het staat ook nog eens erg leuk op de kinderkamer.

Grote knuffelbeesten

Dierenknuffels

Dieren zijn vaak het onderwerp van een knuffel. De beer blijft de favoriet. Villa Vrolijk verkoopt allerlei knuffeldieren, waaronder ook grote knuffelberen. Verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren. Vind je een beer te standaard? Dan ga je voor een knuffelkip van ruim 60 centimeter lang. Dit vrolijke beestje is lekker zacht en heerlijk knuffelbaar.

De avonturen van Olli

Een malle en originele knuffel is Olli. Dit grappige gele figuur is super zacht en al snel de favoriet van veel kids. De knuffel is 55 centimeter en gemaakt van velours. Er zijn ook leesboekjes in de webshop van Olli en Jeujeu te koop. Hierin staan allerlei avonturen van knuffel Olli en zijn vriendje. Om de beleving extra groot te maken!

Grote knuffelbeesten zelf maken

Een groot knuffelbeest zelf maken kan natuurlijk ook. De leukste zelfmaakideeën voor grote knuffelbeesten vind je in het artikel Knuffelbeesten maken. Van Linnen Lijs tot een aaibare egel.

Bron: Olli en Jeujeu

nog meer: wooninspiratie