vtwonen

Grijs sterren behang

Sterren zijn populair voor de kinderkamer. Weet je nog niet of je een jongen of meisje krijgt of houd je gewoon van een neutrale kinderkamer? Ga dan voor grijs sterren behang! 

Grijs sterren behang

Grijs sterren behang

Voor een stoer effect in de kinderkamer kies je een behang met grote sterren, zoals het behang van Saartje Prum of Alles Behang. Liever wit behang met grijze sterretjes? Neem dan eens een kijkje bij Behangwebshop. De kleine sterretjes geven de kinderkamer een schattig tintje. Handig: grijs sterren behang is leuk voor jongens én meisjes!

Muurstickers sterren

Een mooi alternatief voor behang is een muursticker. In het artikel muursticker met sterren zijn allerlei sterren muurstickers voor je op een rij gezet. De meeste muurstickers zijn verkrijgbaar in een kleur naar keuze. Verf de muur grijs en beplak hem met witte of gekleurde stickers.

Sterren kinderkamer

Helemaal passend bij grijs sterren behang verkoopt IKenIK diverse mooie accessoires met sterren, zoals deze grijze lamp. Ook bij Villa Vrolijk zijn ze gek op sterren. Het grijze dekbedovertrek heeft twee verschillende kanten: op de ene kant staan een paar grote sterren afgebeeld en aan de andere kant allemaal kleine sterretjes. Leuk én praktisch!

Bron: Showhome.nl

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

A hemmer op 8 januari 2017 om 20:09

Een goede morgen ik heb een vraag zoek grijs behang met witte grote sterren hebben jullie die ook ? Met vriendelijke groet A Hemmer

>

vtwonen op 9 januari 2017 om 07:16

Beste, helaas verkopen wij dat behang helaas niet onze shop. Je zou eens bij behangwebshop.nl kunnen kijken: https://www.behangwebshop.nl/

>

Aleida op 16 mei 2015 om 16:30

Kunt u mij vertellen waar het specifieke behang dat te zien is op bovenstaande foto verkrijgbaar is?

Shop suggesties

Inspiratie suggesties