WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Graffiti letters maken

Een muur met de naam van je kind in graffitiletters is natuurlijk onwijs stoer! Helemaal als je met een tiener te maken hebt. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Je kan een graffitikunstenaar laten komen, graffitimuurstickers op de muur plakken of zelf graffiti letters maken.
Graffiti letters maken

Zelf graffiti letters maken

Aan de hand van de Graffiticreator kan je vrij eenvoudig zelf graffitiletters maken. Typ een naam in en ga aan de slag met verschillende stijlen, groottes, diktes, kleuren en vormen. Zo kan je zelf of samen met je kind een fantastisch kunstwerk maken. Sla het op, print het uit en plak de naam op de deur of muur! Nog leukers, maak er een muursticker van bij StickerOp. Daar maken ze van jouw afbeeldingen een hele gave, grote sticker voor op de muur.

Daarnaast kan je een graffiti-lettertype downloaden bij Dafont. Ook hiervan kunnen ze bij StickerOp naamstickers voor op de muur maken.

Graffiti kunstenaars

Op de site Wikihow vind je een stappenplan en handige tips voor het maken van graffitiletters, bijvoorbeeld met echte spuitbussen of met verf en kwast (alleen geschikt voor volwassenen). Zo word je zelf een graffiti-artist en maak je de naam van je kind in graffitistijl op de muur in de kinderkamer.

Zelf graffiti spuiten of schilderen is wel moeilijker dan je misschien zult denken. Sommige dingen moet je eigenlijk gewoon aan de professionals overlaten. Laat bijvoorbeeld een prachtig graffitikunstwerk op de muur maken door de Graffitikunstenaar of door de artiest van Surfing4art.

Graffiti behang

Geen gedoe met verf of spuitbussen, maar gewoon door middel van behang een prachtig graffitikunstwerk op de muur maken. Dat kan met graffitibehang.

Bron: Surfing4art

nog meer: wooninspiratie