WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Graffiti behang; helemaal streetwise!

Hoe stoer is dat op de kinderkamer: graffiti behang of muurstickers. De print is uitermate geschikt voor een jongenskamer of een tienerkamer. Je kunt ook een graffiti kunstwerk laten spuiten, of je doet het gewoon zelf. Helemaal streetwise!

Graffiti behang

Behang

Leuk graffiti behang vind je bij Eijffinger. Het merk heeft graffiti behang in verschillende uitvoeringen, met andere kleuren en patronen. Lijkt net echt!

Behangposter

Een fotobehang geeft een realistischer effect dan behang. Bij behang komt de print vaak in meerdere banen terug. Fotobehang bestaat uit één fotoprint. Het fotobehang is perfect voor een urban effect. Om het plakken gemakkelijk te maken, bestaat het behang meestal uit meerdere banen. Samen vormen deze een levensgrote afbeelding.

Graffiti muurstickers

Nog makkelijker en net zo leuk zijn de graffiti muurstickers. Online zijn er verschillende graffiti muurstickers verkrijgbaar. Het voordeel van muurstickers is dat ze gemakkelijk op te plakken zijn en direct zorgen voor resultaat. Wil je een blikvanger op de muur? Dan is een muursticker ideaal.

Graffiti art

Het allermooiste is natuurlijk een echt graffitikunstwerk door een professional. Er zijn bedrijven die muurschilderingen in en om het huis verzorgen. Naar eigen wens maken zij een schildering van de naam van je kind, de hobby of zelfs een foto. Je moet echter zelf zorgen voor een goede ondergrond. Zij zorgen verder voor het afplakken/dekken en de rest.

Zelf spuiten

Ben je creatief en heb je een vaste hand? Dan kan je misschien zelf een mooi graffiti kunstwerk maken. Wat dacht je van de naam van je kind megagroot op de muur? Spuitbussen kan je kopen in een hobbywinkel of verfzaak.

Zorg er wel voor dat je alles goed afgeplakt/gedekt hebt. En zorg voor je eigen bescherming, dus doe oude kleren of een overal aan en gebruik een mondkapje. De chemische stoffen mag je namelijk niet inademen. Als je kind oud genoeg is, kan hij of zij misschien wel helpen.

Bron: Eijffinger

nog meer: wooninspiratie