WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

In de wolken met gordijnstof met sterren

Sterren sprankelen en staan voor vrolijkheid. Echt een vorm voor in de baby- of kinderkamer! Met mooie sterren op het plafond en op de muur ben je al een heel eind. Maar mooie gordijnen gemaakt van gordijnstof met sterren maken de kamer helemaal af.Gordijnstof sterren

Gordijnen met kleurrijke sterren

Ben je nou niet zo handig met een naaimachine om zelf gordijnen te maken, dan koop je gewoon kant-en-klare gordijnen. Scheelt ook weer een hoop tijd.

Gordijnstof sterren

Zoek je gordijnstof in één kleur met sterren? Dan kan je bij meerdere webshops terecht. Ga voor een gordijnstof met een effen kleur en witte sterretjes. Er zijn genoeg kleuren gordijnstof met verschillende sterren. Zo zit er zeker een kleur tussen die perfect bij jouw kinderkamer past.

Muurstickers sterren

Bij een kinderkamer met sterrengordijnen horen sterren op de muur. Je bestelt ze natuurlijk in dezelfde kleuren als de sterren op je gordijn, zo krijg je een mooi geheel. In het artikel muurstickers sterren vind je verkoopadressen voor bijzondere muurstickers in de vorm van sterren

Babykamer met sterren

Sterren kunnen een onderdeel zijn van de baby- of kinderkamer, maar je kunt het ook als thema en uitgangspunt gebruiken. In het artikel babykamer sterren staan tips en inspiratie voor een prachtige themakamer. Denk aan slaaptextiel met sterren, sterrenaccessoires en zelfs sterrenbehang!

Geen genoeg sterren?

Kan je geen genoeg krijgen van sterren? Wij hebben hieronder een aantal accessoires geselecteerd voor jou.
Bron: Wooll

nog meer: wooninspiratie