kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gordijnen voor de jongenskamer

Stoere gordijnen maken de jongenskamer helemaal af. Ze geven namelijk sfeer aan de kamer en het belangrijkste: ze houden het licht buiten wanneer zoonlief een dutje doet. Wij speurden het internet af op zoek naar de mooiste gordijnen jongenskamer, zodat jij dit niet meer hoeft te doen.Gordijnen jongenskamer

Jongens gordijnen

De keuze voor jongenskamer gordijnen hangt natuurlijk helemaal van de smaak van jouw zoon en het thema van de kinderkamer af. Een kamer met druk behang en aanwezige accenten vraagt meestal om effen gordijnen. Mag de kamer juist wel iets spannender? Ga dan voor gordijnen met een leuke print.

Gordijnen jongenskamer

Meer vrolijke gordijnen met originele printjes vind je bij Babypark. Voor een wat groter aanbod kun je het beste eens rondsnuffelen op de sites van Leen Bakker en OTTO. Je hebt keuze uit voornamelijk effen gordijnen in talloze leuke kleurtjes. Handig: beide shops verkopen kant en klare gordijnen.

Rolgordijnen jongenskamer

Voor andere raamdecoraties, zoals rolgordijnen en jaloezieën, ben je bij vtwonen aan het goede adres. Hier vind je allerlei soorten gordijnen van heel veel merken allemaal bij elkaar, in één webshop.


Bron: Bece®

nog meer: wooninspiratie