WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Gordijnen voor de babykamer

Een onmisbare decoratie in de babykamer zijn mooie gordijnen. Ze zorgen voor een knusse uitstraling, maar zijn ook functioneel! Wanneer je kindje een middagdutje doet, moet je de kamer wel donker kunnen maken. Vind de juiste gordijnen met de hulp van dit artikel.gordijnen babykamer

Babykamer verduisteren

Met een rolgordijn kan je een kamertje echt helemaal donker krijgen. Mits je een verduisterend rolgordijn gebruikt natuurlijk. Het merk Bécé heeft hele leuke gordijnen in de collectie zitten. Kies eerst een verduisterende stof en maak daarna je keuze uit één van de 500 afbeeldingen en prints. Zo kan je het gordijn perfect bij de babykamer laten passen.

Rolgordijnen babykamer

Bij vtwonen kan je kiezen uit allerlei soorten raamdecoraties. Waaronder rolgordijnen in allerlei kleuren. Of je nou een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn wilt.

Kant en klare gordijnen babykamer

Als je al een verduisterend rolgordijn hebt hangen, kan je ook nog heel goed een set overgordijnen ophangen. Dit staat wel zo leuk! Bijvoorbeeld met een mooie print, passend bij het thema of de stijl van de babykamer. Makkelijk zijn dan kant en klare gordijnen. Een grote keuze heb je bij vtwonen. Je vindt er gordijnen van allerlei bekende merken. Voor gordijnen met knalkleurtjes ga je naar de IKEA.

Gordijnstoffen babykamer

Heb je ergens een leuk stofje gezien? Maak er dan zelf gordijnen van! Als je zelf niet zo handig bent, kun je het ook laten doen. Zoek een naaiatelier bij je in de buurt en zij maken van de aangeleverde stof prachtige gordijnen op maat. Vergeet niet te vragen of ze van een overgebleven reepje stof leuke bijpassende sierkussentjes maakt!

Bron beeld: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie