WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Goedkope stapelbedden

Het inrichten van de kinderkamer is een leuke, maar soms een lastige klus. Je wilt dat alles perfect is, maar wel binnen een bepaald budget. Met een stapelbed creëer je een extra slaapplek zonder dat je ruimte verliest. Wij gingen op zoek naar goedkope stapelbedden!Goedkope stapelbedden

Kinderkamer stapelbedden

Wanneer je in huis een slaapkamer tekort komt of altijd plek wilt hebben voor een logé, is een stapelbed perfect. Je houdt een hoop ruimte over voor andere dingen, zoals een gezellige speelhoek. Stapelbedden zijn er in diverse kleuren, maten en materialen. Er bestaan bijvoorbeeld ook stapelbedden voor peuters. Of wat denk je van een stapelbed met onderschuifbed? Zo is er opeens plek voor drie kinderen!

Goedkope stapelbedden

Voor mooie én goedkope stapelbedden ben je bij Wehkamp aan het goede adres. Voor ongeveer tweehonderd euro koop je al een metalen stapelbed. Erg stoer in een kinderkamer met een industrieel tintje. Houd je meer van een strak interieur? Dan is het witte houten stapelbed van Babypark misschien wat voor jou. Sommige stapelbedden kun je aanpassen naar je eigen wensen, zoals de stapelbedden van Tienerkamer.nl. Ga je voor een extra slaaplade of opberglade en welke kleur tentdoek wil je?

Budget stapelbedden

Het goedkoopste stapelbed zagen we bij Ikea, waar je voor honderd euro een grenen stapelbed koopt. Wil je echt een low budget kinderkamer? Speur dan Marktplaats af voor een goedkoop stapelbed!

Bron: Wehkamp

nog meer: wooninspiratie