WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Goedkope muurstickers

Muurstickers zijn tegenwoordig erg populair. En dat is niet gek: in een handomdraai heb je een mooi figuur of een leuke tekst op de muur geplakt. Wel fijn als de stickers een beetje betaalbaar zijn. Wij hebben de leukste, goedkope muursticker voor je op een rij gezet. 

Goedkope muurstickers

Leuke muurstickers

Op het gebied van muurstickers is erg veel mogelijk. Wil je een fullcolour sticker, of een effen gekleurd exemplaar? En hoe groot wil je hem, of wil je meerdere kleine bij elkaar?

Allerlei goedkope muurstickers

Er zijn enkele webshops die muurstickers goedkoper aanbieden dan de adviesprijs. Wij hebben al voor je uitgezocht waar je moet zijn op het internet voor goedkope muurstickers. Bij website Light in de Box vind je leuke muurstickers met maar liefst 50% korting. Vooral als je op zoek bent naar een muursticker in de vorm van een boom ben je hier aan het juiste adres.

Houd ook de uitverkooppagina van Sticker en Zo in de gaten. Daar zijn ook vaak leuke muurstickers te vinden met fikse kortingen.

Sjabloneren

Een nog goedkope manier om een figuur op de muur van de kinderkamer te krijgen, is met behulp van een sjabloon. Als je nog een leuk kleurtje muurverf in de schuur hebt staan, kost het je zelfs helemaal niets! Je print gewoon enkele sjablonen en je kunt beginnen met sjabloneren. Bekijk eens de mogelijkheden van sjablonen in het artikel over sjablonen voor de kinderkamer.

Bron: ariadne at Home

nog meer: wooninspiratie