WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Goedkope klamboe babykamer

Het is eindelijk mooi weer! Klein nadeel van de mooie zonnige maanden zijn helaas de muggen. Wil je jouw kindje beschermen tegen de vervelende jeukende bultjes en het gezoem? Dat kun je voor een klein prijsje oplossen met een goedkope klamboe babykamer.Goedkope klamboe babykamer

Veilige, goedkope klamboe

Behalve dat een klamboe fijn is tegen de beestjes in de zomer, staat het natuurlijk ook heel leuk. Je versiert het wiegje in een handomdraai. Voor slechts €6,99 koop je bij Ikea de klamboe Bryne. Het is heel belangrijk dat je de klamboe goed monteert en plaatst, zodat je kindje er geen hinder aan kan ondervinden. Je wilt dus wel wat voorzorgsmaatregelingen treffen. Tips en advies hierover lees je in het artikel Veilige klamboe.

Goedkope klamboe babykamer

Wil je in plaats van een witte klamboe liever wat stoerders? Ga dan voor de piraten klamboe van blauw gaas. Deze klamboe is leuk voor de babykamer van een stoer knulletje. Voor een meisjeskamer vind je bij Babybutt een klamboe van oranje gaas. De klamboes zijn ook geschikt om buiten te gebruiken. Zo heeft je kindje ook daar geen last van muggen of wespen. En ze hebben bovendien een fijn prijsje!

Babykamer klamboes

Naast de hiervoor genoemde klamboes heeft Babybutt nog meer klamboes onder de €10,-. Bijvoorbeeld klamboe ‘Elfje’ in groen met roze decoratie. Op Babykamers.nl is momenteel de vierkante sluierklamboe in de aanbieding. Deze goedkope klamboe babykamer wordt geleverd met een metalen frame. Zo krijg je dus een vierkante klamboe rond de wieg in plaats van een ronde. De klamboe is verkrijgbaar in vier kleuren. Het creëert direct een sfeervol en veilig slaapplekje voor je kindje.

Bron: Babybutt

nog meer: wooninspiratie