WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Goedkope hoogslapers

Hoogslapers zijn populair voor de kinderkamer. Want is het niet spannend om hoog te slapen? Daarnaast biedt dat weer extra voordeel: je houdt ruimte over. Maar omdat deze tijd nou eenmaal niet vraagt om dure kinderkamermeubels, zocht vtwonen de leukste goedkope hoogslapers.

Goedkope hoogslapers

Kinderkamer hoogslapers

Een hoogslaper biedt de mogelijkheid ruimte in de kinderkamer te besparen. Deze ruimte kun je vervolgens benutten voor bijvoorbeeld een bureau of speelhoek. Goedkope hoogslapers vind je bij Wehkamp. Onder deze half-hoogslaper kun je een knusse speelhoek creëren. Ook bij OTTO vind je een goedkope half-hoogslaper, waarbij je de ruimte onder het bed goed kunt gebruiken als kastruimte.

Goedkope hoogslapers

Bij de baby & tienerkamer megastore vind je een goedkope hoogslaper in White Wash. Voor een paar tientjes meer heb je deze in een variant met glijbaan. Dat betekent elke dag plezier tijdens het opstaan! Via de hoogslaper outlet Hoogslaper.info vind je massief grenen hoogslapers met kortingen tot 50%. Ook bij IKEA vind je goedkope hoogslapers. Deze zijn zeer geschikt om een bureau onder te plaatsen. Zo kun je bij de hoogslaper Tromsö een bijpassend werkblad en plank kopen.

Budget hoogslapers

Natuurlijk is een kijkje nemen op Marktplaats ook altijd de moeite waard. Hier vind je veel tweedehands hoogslapers die je doorgaans voor een klein bedrag kunt overnemen. Ben je een beetje handig? Bekijk dan het stappenplan van 101Woonideeën op vtwonen.nl om zelf een hoogslaper te maken! Als je de juiste houtfabrikanten langs gaat, is zelf maken vaak het goedkoopst. De zelfmaker staat garant voor een uniek exemplaar waar je je eigen draai aan kan geven.

Bron: Ikea

nog meer: wooninspiratie