WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Freebird kinderkamer

Vogels fladderen om je oren in de Freebird themakamer. Met de meubels en accessoires van LIFETIME maak je voor je dochter een prachtige kamer met vogeltjes.

Freebird kinderkamer

Hemelbed Freebird

Een hemelbed is een heel leuk en geschikt bed voor een meisje. Het is knus, gezellig en romantisch, precies wat veel meiden willen. Het hemelbed van LIFETIME bestaat uit een laag basisledikant met een hemel opbouw. Hier overheen hang je de Freebird voile. Dit voile heeft een illustratie van vrolijk gekleurde vogeltjes. De hemel opbouw kan je indien gewenst demonteren wanneer je dochter ouder wordt of uitgekeken is op de hemel.

Liever de hoogte in? Het hemelbed met Freebird voile bestaat er ook als halfhoogslaper. Onder het bed houd je hierdoor veel ruimte over voor bergruimte of om bijvoorbeeld een fijne speelplek te maken. Leg er een funmatras onder en het wordt zeker de lievelingsplek van je kind en haar vriendinnetjes.

Dekbedovertrek met vogeltjes

Op het bed hoort natuurlijk beddengoed dat helemaal past bij het vogeltjes thema. LIFETIME heeft in de Freebird collectie een mooi dekbedovertrek zitten, versierd met dezelfde vogeltjes als het voile van het hemelbed. Het dekbedovertrek is gemaakt in samenwerking Vandyck, een merk dat bekend staat om haar hoge kwaliteit bedtextiel.

Freebird accessoires

De speel en relaxplek onder het hemelbed of het slaapgedeelte decoreer je met allerlei leuke sierkussens. Bij De Kinderbeddenshop vind je LIFETIME sierkussens van het thema Freebird. Combineer de kussens met vogeltjes en die met bloemen met elkaar.

Aan het bed hoort natuurlijk een bijpassend naambordje. Zo wordt het echt het persoonlijke plekje van je dochter.

nog meer: wooninspiratie