WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Forever Friends muurtekening babykamer

Met een schattige Forever Friends muurtekening babykamer valt elk kind met zijn of haar lieve berenvriendjes moeiteloos in slaap én verhoog je ook nog eens het knuffelgehalte in de babykamer.
Forever Friends muurtekening babykamer

Muursticker Forever Friends

Wil je liever niet in de weer met verf en kwasten, maar simpel en snel het berenvriendje in de babykamer brengen? Een muursticker met het beertje in kleur is verkrijgbaar bij Stijlvoldeco. Bij Maak mijn kind blij weten ze inderdaad hoe ze kinderen extra blij kunnen maken. Met het 14-delig foam wand decroatie set van Forever Friends kan elk kind zijn of haar geluk niet op. Helaas is de zoektocht naar mooie muurstickers lastig, maar tekeningen en afbeeldingen van de Forever Friends vriendjes vind je in grote aantallen op het internet. Een alternatieve oplossing is daarom om een mooie afbeelding uit te zoeken op internet en deze met behulp van een beamer vergroot op de muur projecteren. Zo kun je zelf een Forever Friends op de muur aanbrengen. Hoe je dat precies doet, lees je bij 1001 Beamers.

Muurschildering Forever Friends

Een muurschildering van de Forever Friends beertjes zou het pronkstuk van de babykamer zijn. Bim muurschildering maakt de prachtigste muurschilderingen, waardoor het bijna lijkt alsof de beertjes echt in de slaapkamer aanwezig zijn. Ook Diana muurschilderingen weet op magische wijze de beertjes tot ‘leven te wekken’. De babykamer is zoals de naam al zegt, de speciale ruimte voor je baby. Wat is er daarom leuker om deze kamer te vullen met babyvriendjes. Xio’s muurschildering begrijpt deze wens en heeft speciale baby Forever Friends beertjes ontworpen. In een luier of met een lief babypakje aan, deze tekeningen passen als geen ander in de babykamer.

Accessoires

Kan je geen genoeg krijgen van de knuffelige Forever Friends beren? Neem dan snel een kijkje op de Forever Friends site. Kleertjes, zachte beren, dekbedovertrekken en accessoires als fotolijstjes; je vindt het allemaal in de webshop.

Bron: Bim muurschilderingen

nog meer: wooninspiratie