WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Flexa halfhoogslaper

Hoogslapers zijn populair in de kinderkamer. Helaas maakt het grote aanbod van kinderbedden de keuze niet makkelijk. Daarom tippen wij een mooi kinderbed: de Flexa halfhoogslaper!Flexa-halfhoogslaperFlexa halfhoogslaper met piraten-tentdoek

Halfhoogslaper in de kinderkamer

Een halfhoogslaper is ideaal voor de slaapkamer van je zoon of dochter. Je bespaart veel ruimte doordat je onder het bed extra opbergruimte creëert. In een extra kastje of opbergboxen bewaar je speelgoed, boeken en knuffels en houd je de kamer netjes opgeruimd. Op Tienerkamer.nl vind je diverse halfhoogslapers, onder andere van het bekende merk Flexa.

Flexa halfhoogslaper

De halfhoogslaper uit de Flexa White collectie is gemaakt van massief MDF en afwerkt met een witte lak. De bedden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met een leuke glijbaan of vrolijke tentdoek. De Flexa halfhoogslaper op de foto hiernaast, met de trap in het midden, is onze favoriet! Fijn: de halfhoogslaper is al te koop vanaf 230 euro.

Flexa halfhoogslapers met tentdoek

Droomt je zoon of dochter van een kinderkamer in een bepaalde stijl, zoals een prinsessen- of piratenkamer? Met de verschillende tentdoeken creëer je je eigen sfeertje en tover je de Flexa halfhoogslaper om. Voor jongens en meisjes kun je kiezen uit leuke tentdoeken: van tentdoeken met ridders of robots tot doeken met een jungle of bloemen/vlinderprint.

Nog meer halfhoogslapers

Halfhoogslapers zijn er in talloze soorten, maten en materialen, maar ook met diverse extra’s. Wat denk je bijvoorbeeld van een halfhoogslaper met een bureau of toren? Bekijk alle halfhoogslapers op onze website:

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie