WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Feyenoord behang

Droomt je zoon (of stoere meid) van alle handtekeningen van de spelers uit de selectie van Feyenoord? Wil hij of zij geen competitiewedstrijd missen? Grote kans dat je kind fan is van deze Rotterdamse voetbalclub en maar één ding wil: een kamer in het thema van Feyenoord!Feyenoord behang

Feyenoord behang

Bij een Feyenoord-kinderkamer hoort natuurlijk Feyenoord behang. Helaas is op het web behang met het logo van Feyenoord moeilijk te vinden. Er bestaat een kans dat ze dit bij grote bouwmarkten, zoals Kwantum, wel verkopen.

Als het niet lukt om behang met een Feyenoordopdruk te vinden, kun je gaan voor basic behang met de clubkleuren. Bij Kleur Mijn Interieur vind je streepjesbehang in de kleuren rood, zwart en wit. Je kunt ook zelf aan de slag gaan door met rood, zwart en wit behang brede banen op de muur te maken. Wanneer je toch graag het logo van de voetbalclub op de muur wilt, kun je deze muurstickers van Sticker Op op het behang plakken. Bij Vonk’s Behang verkopen ze fotobehang van De Kuip wat ook een leuke oplossing is.

Voetbal accessoires

Als je de rest van de kamer inricht met accessoires in Feyenoordstijl, zoals een dekbed of lamp, creëer je een echte Feyenoordkamer. Bij Shop4Fans vind je een reusachtige Feyenoordvlag die je ook als vervanging van behang kunt ophangen.

Lees ook eens het artikel over behang jongenskamer of de voetbalkamer voor meer inspiratie.

nog meer: wooninspiratie