WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Extra hoge halfhoogslapers

Er bestaan halfhoogslapers en hoogslapers. Maar wist je dat er ook een tussenweg is tussen deze twee bedden? Dat is de medium hooglaper. Met dit bed krijg je onder het slaapgedeelte net wat meer speel-, berg en studeerruimte. Maar je kind ligt niet zo hoog van de grond af als bij een hoogslaper.Extra hoge halfhoogslapers

Medium hoogslaper Bopita

Normaal heb je onder een halfhoogslaper ongeveer 75 centimeter ruimte in de hoogte. Net niet genoeg om er een bankje of bureau onder te kunnen plaatsen. Wanneer je dit graag wilt, is een hoger bed wenselijk. Bopita heeft een medium hoogslaper ontworpen welke wat hoogte betreft net tussen een halfhoogslaper en een hoogslaper in zit.

De medium hoogslaper is niet te hoog, maar net hoog genoeg. Bijvoorbeeld om er een verrijdbaar bureau onder te schuiven, met schoolspullen en al erop! Het bed heeft opstaande randen aan alle zijdes en een uitvalbeveiliging aan de voorkant. De medium hoogslaper is wit gelakt en gemaakt van massief hout.

Kinderbedden Bopita

Naast de medium hoogslaper heeft het merk Bopita nog meer halfhoogslapers en hoogslapers in haar collectie. Elk bed van Bopita is door het doorbouwsysteem om te bouwen van hoog naar laag, of van een eenpersoonsbed naar een stapelbed.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie