WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een veilige babykamer

In huis zijn er heel veel dingen waar een baby en peuter zich aan kan verwonden. Een spitse hoek van een kast, stopcontacten of een deur die dicht kan klappen. Voorkomen is beter dan genezen! Omdat jij uiteraard het beste voor je kind wilt, zijn hier een aantal tips en veiligheidsmaatregelen voor in de baby- en kinderkamer.

veilige babykamerveilige babykamer

Veilig slapen in de babykamer

Het ledikantje of de wieg is het belangrijkste meubel in de babykamer. Veiligheid bij dit meubelstuk staat voorop. Er bestaan speciale matrassen die de kans op adembelemmering van buikslapers verminderen. Een voorbeeld hiervan is de Pretura bedfix. Deze heeft een luchtdoorlatende 3D toplaag.

Verder kun je maatregelen nemen tegen het omrollen en naar beneden schuiven van je baby met ledikantverkleiners.

Babysensor en camera

Wil je je baby optimaal in de gaten kunnen houden tijdens het slapen? Schaf dan de producten van Luvion aan. Dit merk heeft babyfoons met een camera en een babysensor ontwikkeld. Hiermee merk je direct als er iets aan de hand is met je baby.

Veiligheid in je hele huis

Op het gebied van veiligheid wordt heel veel bedacht en ontwikkeld. Bij Babypark hebben ze een uitgebreide collectie aan veiligheidsproducten voor in je hele huis. Denk aan deurklemmen, stopcontactbeschermers, tafelhoekjes van foam en raamsluiters. Alles om blauwe plekken en zere vingertjes te voorkomen voor als je kind gaat kruipen en lopen. Maar ook om bepaalde plaatsen ontoegankelijk te maken voor de kleine. Denk aan keukenkastjes met schoonmaakmiddelen.

Babykamernieuws en veiligheid

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de babykamer door je aan te melden voor de nieuwsbrief van Babypark. Daarnaast krijg je regelmatig de laatste acties, trends, meubels en accessoires in je mailbox. Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Bron: Babypark

nog meer: wooninspiratie