WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een ledikant en commode in één

Als je klein woont, is het babykamertje waarschijnlijk ook niet zo groot. Zie daar maar eens een commode, ledikant en een linnenkast in kwijt te kunnen. Daar is iets handigs voor bedacht: een ledikant en commode in één!

 

commode-en-ledikant-in-een

Commode en ledikant

Zowel een commode als een ledikant is onmisbaar in de babykamer. Een mooie combinatie van die twee verkopen ze bij Babyzaak-online. Dit witte exemplaar bestaat uit een ledikant en een verschoonplank. De verschoonplank is uit te klappen zodat je meer ruimte hebt. Daarnaast heeft het meubel een grote lade en vier kleine laatjes. Dus naast het slapen en verschonen ook ideaal voor het opbergen van kleren en beddengoed. Leuk detail: op de laatjes staan de woorden ‘schoentjes’, ‘jasjes’, ‘truitjes’ en ‘broekjes’ geschreven.

Een ledikant en commode in één

In de webshop van Kadocus vind je ook een mooi twee-in-één meubel. Deze commode en ledikant in 1 is strak wit gelakt en bevat ook genoeg opbergruimte. De verschoonplank is uit te klappen en op die manier groot genoeg voor een aankleedkussen. En je houdt zelfs nog ruimte over voor crème en luierdoekjes.

En voor nog meer opbergruimte kies je voor het meubel van Ollibolly. Deze heeft aan twee zijden van het ledikant een kastje met lade. Uiteraard bevat dit meubel ook een uitklapbaar verschoon gedeelte.

Overige ledikanten en commodes

Het aanbod in twee-in-één meubels is beperkt tot de twee exemplaren die hier boven genoemd worden. Uiteraard bestaan er wel ontelbaar soorten andere commodes en ledikanten. Bekijk eens het artikel over commodes voor de leukste exemplaren. Wist je dat er ook inklapbare commodes bestaan? Ook erg ruimtebesparend!

Bron: Ollibolly

nog meer: wooninspiratie