WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eames schommelstoel

De schommelstoel van Charles en Ray Eames is eigenlijk wel de mooiste schommelstoel die er bestaat. Een echt stukje design voor in elke ruimte in je huis. Maar zeker een pronkstuk in de baby- of kinderkamer! Bekijk hier waar je de enige echte Eames schommelstoel van Vitra kunt bestellen.

Eames schommesltoel

De echte Eames van Vitra

Er zijn online heel veel verschillende soorten Eames stoelen te koop. Bijna negentig procent er van zijn replica’s. Niet de echte dus. Let er bij het kopen van een Eames schommelstoel op dat je een stoel neemt van het merk Vitra. Bij Bigbrands vind je de enige echte Eames schommelstoel RAR van Vitra.

RAR staat voor Rocking Armchair Rod Base en slaat op het organisch zitgedeelte die doorloopt in de armleuningen. De schommelstoel is verkrijgbaar in zeven kleuren. Er is er dus altijd wel eentje die in de baby- of kinderkamer past.

Kenmerken Eames schommelstoel

De oude versies van de Eames stoel zijn gemaakt van glasvezel. Tegenwoordig zijn ze van polypropyleen gemaakt, waardoor de stoel nog meer zitcomfort biedt. Kenmerkend aan de Eames schommelstoel is het vierpoots-draadonderstel. Deze is verchroomd en bevestigd op twee houten sleden van Esdoorn. Hierdoor kan je fijn schommelen met je baby of peuter op schoot!

Er zijn naast de schommelstoel nog veel meer uitvoeringen van de Eames stoel te koop. Bekijk het aanbod bij Bigbrands.

Schommelstoel voor de kinderkamer

Naast de Eames schommelstoel zijn er natuurlijk tal van andere leuke schommelstoelen voor in de baby- of kinderkamer verkrijgbaar. In het artikel over schommelstoelen vind je allerlei nuttige verkoopadressen.

Bron: vtwonen

nog meer: wooninspiratie