kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

DIY: vogelhuisje bekleden

Een hip item voor in de baby- of kinderkamer: een vogelhuisje. Het liefst bekleed met mooi behang, leuke stofjes en allerlei tierlantijntjes. Je kunt een bekleed vogelhuisjes kopen, of zelf een vogelhuisje bekleden. Vogelhuisje bekleden

Zelf vogelhuisje bekleden

Een vogelhuisje, lijm en stukjes stof of behangpapier; dat is de basis voor het versieren van een vogelhuisje. Beplak en bekleed een simpel houten vogelhuisje en versier het met lintjes, kant, pailletten en vilt, knoopjes, noem maar op. Het liefst met kleuren en patronen die heel mooi in de babykamer of kinderkamer passen.

Een duidelijk stappenplan voor het bekleden van een fotolijstje vind je bij Hip Handwerk. Je leest hier precies wat je nodig hebt en hoe je zo’n vogelhuisje bekleedt. De basis van het vogelhuisje maak je zelf met het stappenplan voor kleine opbergers of koop je bij Vogelhuisjes.nl.

Workshop vogelhuisje bekleden

Misschien kan je wel wat hulp gebruiken bij het versieren van een vogelhuisje. Dan is het handig om eerst een workshop vogelhuisje beplakken te volgen. Samen met je kind of met vriendinnen. Deze workshops worden gegeven bij Galerie Lucie en Steek-voor-Steek. Zo heb je meteen een gezellig en creatief middagje uit.

Beklede vogelhuisje

In verschillende shops zijn er ook hele leuke, beklede vogelhuisje te koop. Bij Borduurstudio Lulu vind je allerlei hele originele, versierde exemplaren. Sommigen huisje kan je zelfs met de naam van je kind of met een muziekdoosje erin bestellen.

Bron: Mijnkinderkamer

nog meer: wooninspiratie