WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Disney babykamer

Mickey Mouse, Winnie de Pooh, Aladdin, Cars; wie kent ze niet? Disney heeft talloze figuren die zich goed lenen voor een babykamerthema. Wij geven je inspiratie voor een Disney babykamer! 

disney babykamer

Babykamer Disney

Het is slim om de babykamer in te richten aan de hand van een bepaald thema. Het uitzoeken van de meubels en accessoires is een stuk eenvoudiger doordat je gericht kunt shoppen. Het inrichten is nog makkelijker wanneer je één Disney figuur kiest. Op onze site vind je diverse artikelen over een Disney babykamer:

Disney behang

Een mooie Disney babykamer begint met de muren, de grootste sfeerbepalers. IKenIK verkoopt in haar webshop diverse mooie behangetjes. Wat denk je bijvoorbeeld van een stoer Cars behang of prinsessenbehang voor een meisje?

Disney muursticker

Om de gehele babykamer iets rustiger te houden, kun je ook kiezen voor een muursticker. We hebben in een apart artikel de leukste Disney muurstickers voor je verzameld. Voor een Mickey Mouse muursticker kun je terecht bij Kidzsupplies.

Disney accessoires

Wil je graag een Disney babykamer met rustige, basic kleuren? Breng eens een bezoek aan Disney-winkel.nl voor vrolijke accessoires voor een Disney babykamer!

Bron: De Boomhut

nog meer: wooninspiratie