WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dinokamer

Is je zoon helemaal gek van dino’s? Wat let je dan om er een echte dinokamer van te maken? Een museum waar je toevallig ook kunt slapen…

Dinokamer

Duizenden dino’s

Natuurlijk wil je kind het liefst een behang vol dino’s. Om dit te voorkomen bekijk jij welk behang je leuk vindt, en laat je je kind daaruit kiezen. Een behang met vriendelijke dino’s of voor een stoere jongen één met een brullende T-rex.

Op de volgende adressen vind je dino-behang.

Zelfmaken

Behangbeesten van dino’s maak je zelf. Teken een dino op de achterkant van het behang, knip uit en klaar ben je.

Krijtdino

Ook met muurstickers bereik je een groot effect. Variërend van realistische plaatjes bij Kidzstijl tot lijntekeningen van Hoplakee. Er zijn ook krijtbordstickers van dino’s te koop bij 101 woonstickers.

Accessoires

Heb je een rustig wandje over, houd die dan vrij voor de pronkplank. Dat is een schap aan de muur met een hele verzameling kleine dino’s. Eventueel voorzien van een naamkaartje zoals je dat ook in musea ziet. Voor wat special effects, schaf je dino glow in the dark stickers van Engeltjes en Draken aan voor op het plafond. Ook leuk is de dinolamp van Kidzsupplies.

Overtrekken

Op bed ligt uiteraard een dino dekbedovertrek van Leukste Kinderkamers. Om het bed aan te kleden leg je er echte dinoknuffels en dinokussens op. Te koop via Dinoworld.

Bron: Dinoworld

nog meer: wooninspiratie