kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dino behang

Jongens (maar ook meiden!) kunnen vaak uren met dinosaurussen spelen. Deze plastic beesten blijven vaak favoriet. Daarom is het leuk om voor je kind een echte dinokamer te maken. Uiteraard met dino behang als hoogtepunt. Hieronder vind je allerlei verkoopadressen voor het leukste behang met dinosaurussen.Dino behang

Behang dino’s

Knalgroene dino’s op een ecru achtegrond of gele dino’s op een legergroene achtergrond – bij Wooll vind je twee soorten dino behang. Heel speels en fris. Het fijne bij deze webshop is dat je er een proefstaaltje op kan vragen. Zo kan je het behang eerst goed bekijken voordat je het bestelt.

Ander behang met kleine dino’s koop je bij Kidsbehangstore. Dit behang is wit met licht groene dinosaurussen er op. Opvallender en kleurrijker behang vind je bij Behangexpert. Dit behang staat vol met kleurige dino’s, met bijbehorende dino soorten.

Dino wallposter

Liever een muur vol met levensgrote dino’s en de complete jungles waar ze vroeger in leefden? Dan kan je terecht bij de webshop van Ik en Ik. Met deze dino wallposter tover je de kinderkamer om tot een ware dinowereld. Het 3D effect geeft het hehang diepte en hierdoor krijgt de hele slaapkamer een ruimtelijke uitstraling.

In dezelfde webshop vind je nog twee wallposters met dino’s. De Hello Dino wallposter bestaat uit een super grote dino voor een achtergrond met bladeren. Voor de allerkleinste is er het Dino jungle behang. Dit geïllustreerde behang bestaat uit een jungle met hele vriendelijke en grappige dinosaurussen.

Bron: Behangexpert

nog meer: wooninspiratie