WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dekbedovertrek kinderkamer

Slapen doen kinderen het liefst onder een gaaf dekbedovertrek. Er zijn zoveel verschillende soorten: ruitjes, bloemen, stripfiguren of dekovertrekken met een thema. Welk dekbedovertrek kinderkamer kies jij voor je kind?

dekbedovertrek kinderkamer

Dekbedovertrek kinderkamer

Dekbedovertrek kinderkamer

Vrolijk dekbedovertrek

Vrolijke dekbedovertreksets met thema’s en kleurrijke prints vind je in webshop van Linnenmode.nl. Hier verkopen ze beddengoed van merken als Snurk, Hiccups en Beddinghouse. Is jouw zoon gek op auto’s? Dan is het ‘Out ’n About’ dekbedovertrek van Hiccups erg leuk! Jouw kleine meid een echte prinses? Ga dan voor het prinsessenovertrek van Snurk. Hiermee lijkt het net alsof jouw dochter een prachtige prinsessenjurk aan heeft in bed.

Overtrek met naam

Hoe leuk is een dekbedovertrek met de naam van je kind? Bij Bulbby kan je zelf een logo met naam uitkiezen. Zij drukken deze op een overtrek in de kleur roze, rood, blauw of wit. Ook de kleur van de opdruk kan je zelf bepalen.

Slapen onder een foto

Een dekbedovertrek krijgt ook een persoonlijk tintje door een foto of zelf gekozen tekst. Op de website dekbedovertekkenonline.nl kun je verschillende kleuren overtrekken naar wens bedrukken met je eigen tekst of afbeelding. Voor een kind is het fantastisch om onder een foto van zijn of haar favoriete huisdier of zichzelf te liggen.

Kleine Picasso

Bij Opkop hebben ze iets unieks: een dekbedovertrek waarop je kunt tekenen en schrijven. Met uitwasbare stiften kan een kind hele kunstwerken maken. Op het dekbedovertrek met lijnen en gaatjes kun je samen sommen maken of een verhaal verzinnen. En op 40 graden was je het overtrek zo weer schoon.

Dekbedovertrek cars zeeman

Met een kleurrijk dekbedovertrek van Cars racen de kinderen maar wat graag naar bed. Wat zullen ze fijne dromen hebben over Bliksem en zijn snelle vriendjes. Van een druk exemplaar tot een rustiger blauw overtrek, één ding is zeker: het dekbedovertrek is de blikvanger in iedere kamer!

Bron: Linnenmode.nl

nog meer: wooninspiratie