WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Decoratie kinderkamer

Een interieur wordt pas gezellig door de decoraties en de accessoires. Je moet hierbij denken aan beddengoed, textiel, sierkussens en muurstickers. Elke ouder en kind heeft zijn of haar eigen wensen wat betreft de inrichten. Om inspiratie op te doen voor decoratie kinderkamer geven we je een aantal tips.

Decoratie kinderkamer

Accessoires en decoratie babykamer

Negen maanden leef je er naar toe dat je kindje in de babykamer komt te liggen. Uiteraard wil je dit het mooiste plekje van het huis maken. Met gordijnen, lampjes en accessoires kleed je de kamer aan.

Accessoires en decoratie kinderkamer

Een kinderkamer kleed je leuk aan met leuke accessoires en decoraties. Je maakt de slaapkamer persoonlijk door fotolijstjes, muurstickers en passend beddengoed. Zo wordt de kale kinderkamer een fijne plek voor je kind.

Accessoires en decoratie tienerkamer

De tienerkamer is voor je kind waarschijnlijk de belangrijkste plek in huis. Fijn huiswerk maken, computeren en relaxen met vriendjes en vriendinnetjes. De slaapkamer moet dan ook gezellig aangekleed zijn.  Wat dacht je van grote zitzakken en sierkussens. Een tienerkamer kleed je aan met hippe accessoires en decoratie.

Bron: Kek wonen met Kinderen | Fotografie Bart Brussee | Styling Estherloonstijn.nl

nog meer: wooninspiratie