WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De leukste papieren opbergzakken

Veel moeders herkennen het vast wel: geen stap meer kunnen zetten doordat de vloer bezaaid ligt met knuffels, auto’s, blokken en ander speelgoed. Zet een kekke opbergzak of meerdere opbergzakken neer en binnen no time is de kinder- of woonkamer weer spic en span. Is het weer tijd om te spelen? Draai de zak ondersteboven en het speeluur kan weer doorgaan!

Opbergzakken

1. Papieren zak Feeling

Deze opbergzak is uit de Feeling-serie van Serax en zeker een aanrader! Koop meerdere exemplaren zodat je al het speelgoed opgeruimd en netjes kwijt kunt.
€ 14,95 vtwonen

2. Papieren zak Kraft

Geen moeite met combineren, want deze XXL zak van By Zenz past in elke kinderkamer en woonkamer. Bovendien groot genoeg voor alle rondslingerende knuffels, blokken en auto’s.
€ 4,95 By Zenz

3. Opbergzak Caia

Deze papieren zak van Lene Bjerre leent zich uitstekend om LEGO-blokjes in op te bergen, maar wat dacht je van poppenkleding of autootjes? En zijn de kinderen wat groter, dan zet je er met gemak een plantje in.
€ 24,95 Leeff

4. Opbergzak Dromenvanger

Wij zijn gek op versieringen en vinden daarom deze opbergzak met afbeelding van een dromenvanger erop ook zo leuk. De wit-bruine zak is gemaakt van 2 lagen kraftpapier en van het merk Jots.
€ 9,95 By Zenz

5. Papieren zak XXL Highway

Zo’n papieren zak willen we allemaal wel! Deze zak is gemaakt van maar liefst 3 lagen en daardoor extra sterk. Het fijne aan deze papieren zak van CarlijnQ is bovendien dat de zak goed te vormen is en stevig staat. Opruimen maar!
€ 11,95 By NoTh

6. Paper bag Le Sac

Deze papieren zak mag gezien worden! Aan de ene kant staat de Franse tekst ‘Le sac en papier’ en aan de andere kant de Engelse tekst ‘The paperbag’.
€ 9,95 By Zenz

7. Set papieren zakken

Deze set zakken van Serax mag door het hele huis gebruikt worden. Ze zijn bedrukt met tekst en ideaal om kleine spullen in op te bergen. Ook een goed idee: zet deze twee zakken op de commode voor luiers en andere babybenodigdheden, zodat je nooit meer mis hoeft te grijpen.
€ 9,25 wehkamp

8. DIY paper bag XL

Niet alleen in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer slingeren genoeg spulletjes rond die een opbergplekje nodig hebben. Deze zak is van het merk A Little Lovely Company, gemaakt van twee lagen papier en kan een gewicht van maximaal 25 kilo aan.
€ 4,95 vtwonen

Tip! Bekijk hier alle opbergers voor in de kinderkamer.

nog meer: wooninspiratie