WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Contactdooslampje

Midden in de nacht wordt je kind wakker. Gedesoriënteerd roept het meteen om jou… Dat had je kunnen voorkomen met een contactdooslampje. Is nog decoratief ook! 

contactdooslampje

Zacht licht

Nachtlampjes zijn niet alleen handig, ze zijn ook nog eens decoratief. En ze zijn er in allerlei vormen en maten. Belangrijkste overeenkomst is dat je hem altijd op dezelfde plek laat staan. Dit in verband met de oriëntatie, anders heeft het geen zin. Belangrijk is dat het een zacht licht geeft. Anders kan je kind natuurlijk nooit lekker in slaap vallen.

Stopcontactlampje

De meest bekende is het lampje wat aan het stopcontact zit. Je steekt hem in het stopcontact en het lampje is aan. Meer luxer varianten hebben er ook nog een schakelaar. Zo kan je hem aan en uit zetten. Bijna alle Disney figuren hebben hun eigen lampje bij Disney Totaal. Bij 4kidsathome heb je ook lampjes met een brocante kapje eromheen alsof het een schemerlampje is. En wat denk je van een verlicht theepotje of –kopje? Te koop op Lil.

Sprookjeslamp

Niet elke kinderkamer heeft een stopcontact op een handige plek. Gelukkig zijn er voldoende te leuke nachtlampjes op de markt. Sprookjesachtige figuurlampjes met zacht schijnsel bijvoorbeeld: in de vorm van Nijntje, een poes, prinses, hertje of paddenstoel. Het lampje is ideaal om op de kinderkamer te gebruiken als nachtlampje. Het heeft de vorm van een lief en vertrouwd voorwerp. Ook verspreidt het een zachte schijnsel. Door er een lamp met lage wattage in te draaien bepaal je de hoeveelheid licht. Te koop bij Psikhouvanjou.

Knuffellamp

Een knuffel en lampje in een. Als dat niet rustgevend is? Dit nachtlampje projecteert een prachtige sterrenhemel op het plafond. Dit zorgt voor ontspanning. Zo valt je kind makkelijk in slaap. Het nachtlampje gaat na een bepaalde tijd automatisch uit. Hij is bij Leuke Kinderlamp te koop als schildpad en lieveheersbeestje.

Bron: 4Kidsathome

nog meer: wooninspiratie