WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Cars stickers

De pratende rode auto tovert bij de kleine autofans een lach op het gezicht. Overal op het web kom je Cars tegen: van kleding tot kussens en van bedden tot vloerkleden. Ook op de muur zie je Cars regelmatig terug. Leuk idee om de kinderkamer op te fleuren met Cars stickers! cars stickers Cars stickers cars muurstickers

Cars muurstickers kinderkamer

Wanneer je zoon (of dochter) fan is van Cars, doe je hem of haar een groot plezier met een Cars muur. Dit kan natuurlijk met behang, maar erg hip tegenwoordig zijn muurstickers. In de webshop De kleine generatie vind je een grote sticker van Cars. Je kunt ook kiezen voor een vriendje van de rode auto, zoals de sticker van Babypark.

Auto stickers

Een leuk alternatief zijn stickers van andere auto’s, zoals de auto stickers van Kidzsupplies. Vrolijke stickers die je naar eigen wens op de muur kunt plakken! Bij Babyzaak Online vind je muurstickers van bouwvoertuigen. Zo versier je de kinderkamer muur met een cement-wagen, bulldozer en grijpkraan. Super stoer toch?

Cars kamer

Is je zoon zo’n grote fan dat hij een hele kamer in Cars-stijl wil? Lees dan het artikel over een Cars kamer eens door. Hier vind je mooi autobehang en leuke accessoires in autostijl, zoals een auto kinderlamp.

Namen van alle Cars auto’s met afbeelding

Als je als ouder zijnde de namen van alle Cars auto’s met afbeelding erbij uit je hoofd kent, dan ben je voor de kleine echt een ware held! De afbeelding hieronder helpt je vast een handje op weg. Wil je de complete lijst leren? Kijk dan op de officiële website van Cars.

Zou het niet te gek zijn om Bliksem MqQueen, Sally, Doc Hudson, Sheriff en Takel in de kinderkamer te hebben?

Bron: 1. De kleine generatie | 2. Fanart.tv

nog meer: wooninspiratie