WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bouwtekening schommelstoel

Wat is er fijner en meer rustgevend voor jou en je kindje dan heerlijk schommelen? Plaats daarom in de woon- of kinderkamer een fijne schommelstoel. Met twee rechterhanden, het juiste gereedschap en een schommelstoel bouwtekening maak je hem zelf!bouwtekening schommelstoel

Bouwtekening schommelstoel

Op Hornbach.nl vonden we de bouwtekening schommelstoel met een gemiddelde moeilijkheidsgraad. Een beetje handigheid is dus wel een vereiste voor dit projectje. Maar wie aan de slag gaat met het stappenplan en de bouwtekening, heeft binnen één dag een prachtig exemplaar in huis staan. Op de website vind je diverse bouwtekeningen schommelstoel. Klik op ‘schommelstoel’ en je krijgt het uitgebreide stappenplan in beeld.

Schommelstoel kinderkamer

Geen tijd om de stoel zelf in elkaar te klussen? In ons artikel Schommelstoel Kinderkamer vind je de leukste schommelstoelen met verkoopadressen op een rij. Een schommelstoel klinkt misschien ouderwets, er zijn tegenwoordig heel wat hippe exemplaren te koop!

Tweedehands schommelstoel

Wilde je in het kader van geldbesparing de schommelstoel zelf maken, maar word je lichtelijk ongerust bij het zien van de bouwtekening? In ons artikel Schommelstoel tweedehands vind je verkoopadressen voor tweedehands schommelstoelen.

Bron: Zout&Zilt

nog meer: wooninspiratie