kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bouwtekening kinderspeelgoed

Kids kunnen uren zoet zijn met een stuk speelgoed. Of het nou een loopfietsje,  een hobbelpaard of een poppenkast is. Dit kinderspeelgoed is prima zelf te maken. Bekijk hieronder eens de zelfmaakideeën en de bouwtekening kinderspeelgoed voor uren speelplezier met het leukste zelfgemaakte speelgoed. 

Bouwtekening kinderspeelgoed

Een duidelijke werktekening is zeker geen overbodige luxe. Op internet vind je van verschillende soorten kinderspeelgoed een hele duidelijke bouwtekening. Met behulp hiervan maak je in één dag een zeepkist, poppenkast, kinderkrukje of een troonstoel. Naast een montagehandleiding is er ook al een materiaallijst voor je gemaakt. Handig!

Speelgoedmeubels maken

Is je kind creatief en houdt hij of zij van kokkerellen of vadertje en moedertje spelen? Dan is een speelkeuken erg leuk om te maken. Daar hoeft niet heel veel aan gezaagd en getimmerd te worden, dus dit kan bijna iedereen maken. Met een likje verf, gekleurd tape, enkele meubeltjes en keukengerei maak je al een heel grappig kinderkeukentje. Of heeft je kind een eindeloze fantasie en komen de poppen daar ook bij kijken? Dan is een poppenkast perfect om te maken.

Zelf knuffels maken

Je hoeft niet alleen aan de slag met hamer en zaag om een leuk stuk speelgoed te maken. Knuffels zijn meestal kinds favorieten! Gewoon van lapjes stof. Of het nou een egel, een koe of een konijn is – Meneer Knuffel gaat overal mee naar toe.

Shop ze nu!

Wil je toch liever een kant en klaar poppenkast in huis nemen zonder dat je er voor hoefde te zagen? Hieronder hebben wij het leukste houten speelgoed voor jou geselecteerd. Lees ook het artikel over stijlvol duurzaam speelgoed.Beeld: Bosch

nog meer: wooninspiratie