WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bouwtekening om een bedbank te maken

De kinderkamer een persoonlijk tintje geven? Timmer dan zelf een mooi meubelstuk – zoals een bedbank – in elkaar. Een duidelijke bouwtekening van een bedbank is dan geen overbodige luxe. Trek je kluskleding aan en ga aan de slag!Bedbank bouwtekening

Bedbank maken

Heb je twee rechterhanden, ben je handig met een hamer en zaag en vind je het leuk om zelf iets in elkaar te knutselen? Maak dan zelf met een bouwtekening een bedbank voor de kinderkamer. Doordat de zijkanten van een bedbank hoger zijn dan een normaal bed, kun je een gezellig zithoekje op het bed creëren. Steigerhout is erg geschikt materiaal voor een bed. Het heeft een stoere uitstraling en is makkelijk te bewerken.

Bouwtekening bedbank

Na een zoektocht op het web hebben we helaas (nog) geen bouwtekening van een bedbank kunnen vinden. Wel vind je op onze site bouwtekeningen van andere soorten bedden. De duidelijke tekeningen helpen je een eind op weg met het maken van mooi bed. Met een beetje creativiteit kun je er misschien zelf een mooie bedbank van maken!

Bedbank verven

En is je bedbank helemaal af? Geef hem dan een mooie kleur die in de kinderkamer past. Zet het bankje eerst helemaal goed in de grondverf. Daarna geef je hem een kleur met zijdeglansverf. Beide verfsoorten zijn op waterbasis en hierdoor zeer geschikt voor in een kinderkamer. Je bestelt deze verf online bij Bestel-verf.nl. De zijdeglansverf is verkrijgbaar in alle kleuren.

Bedbank kopen

Wanneer je het toch niet ziet zitten zelf een bedbank te maken, kun je er ook gewoon eentje aanschaffen. Kijk maar eens bij Babypark of Tienerkamer.nl, daar vind je meerdere bedbanken voor een mooie prijs. Ook de bekende woonwinkel Ikea verkoopt mooie bedbanken, zoals de Hemnes bedbank. Van dit bed maak je eenvoudig een tweepersoonsbed; handig als er een logé over de vloer komt!

Heb je een mooie bedbank gemaakt of gekocht? Vergeet dan niet een paar zachte kussens op bed te leggen en een heerlijk zithoekje voor je zoon of dochter te maken!

Bron: vtwonen

nog meer: wooninspiratie