WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Klimmend en klauterend naar bed met een boomhutbed

Geen bed is leuker voor een kind dan een boomhutbed. Voor jongens, maar ook voor meisjes is een boomhutbed geweldig. Zo’n bed in een boomhut, dat wil die van jou ook wel. Een een boomhut is niet alleen leuk, maar ook nog super veilig! Het bed heeft namelijk meestal uitvalzekerheden aan de voor- en achterkant waardoor je kind helemaal veilig slaapt. Hij of zij kan in een boomhutbed nooit uit bed vallen.

Boomhutbed

Stoere jongens

Elke jongen wil wel slapen in een boomhut. Op de foto zie je een stoer boomhutbed, ideaal voor de jongenskamer. Denk er ook eens aan om een geblokte vloer te maken voor een extra stoer effect. Of maak van de kinderkamer een jungle met allerlei leuke jungle items. Gebruik bijvoorbeele muurstickers. Meer ideeën vind je bij stoere jongenskamer.

Meisjeskamer

Ook in een roze meisjeskamer kan een boomhutbed het goed doen, kijk maar eens naar deze meisjeskamer met boomhutbed. Voor nog meer inspiratie voor de  meisjeskamer, kijk je bij meisjeskamer.

Boomhutbed inspiratie

Hutten bouwen, bomen beklimmen en uren zoet zijn op een zelf ontdekte en knusse plek. Een boomhut als bed is superstoer en is daarvoor de basis. Maak het af met lianen, wilde dieren en een verrekijker en je zoon of dochter waant zich in een jungle of sprookjesbos. Op zoek naar meer inspiratie met zo’n leuk bed? Kijk dan eens bij onze artikelen over boomhutbedden.

Boomhutbed kopen

Het merk Kids Factory maakt allerlei mooie boomhutbedden. Kies voor een wit boomhutbed of juist een met een oduerwetse look, stoer of lief, alles is mogelijk. De beddden van Kids Factory zijn te koop bij Babypark.  Ook kun je kiezen voor dit mooie boomhutbed van Piet Hein Eek, mét opbergruimte. Je kunt ook kijken op vtwonen.nl, daar vind je alle aanbiedingen bij elkaar.

Kijk bij wooninspiratie voor nog meer boomhutbed inspiratie.

nog meer: wooninspiratie