WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Boom behang voor de kinderkamer

Het is een nieuwe trend: een boom in de kinderkamer. Met boom behang kun je op een makkelijke manier een sprookjesboom in de kinderkamer maken. Zo’n boom staat bijvoorbeeld leuk in de natuurlijke kinderkamer.
behangboomBoom behang
Boom behangBoom behang
Boom behangmoderne boom

Sprookjesboom behang kopen

Het merk Eiffinger maakt heel veel leuk boom behang en ook ander mooi behang voor de kinderkamer. Het boom behang van Eiffinger is onder andere te koop bij ikenik.nl, bijvoorbeeld een complete savanne of een boom met vogeltjes. Helemaal mooi is natuurlijk een handgemaakte behangboom van Inke.

Boom behang maken

Natuurlijk kun je ook zelf een sprookjesboom op de muur maken. Dat gaat het makkelijkst door te schilderen of door muurstickers te maken. In ons artikel over muurstickers maken lees je hoe je dat zelf kunt doen of kunt laten doen. Als je zelf schildert kun je de boom helemaal naar wens maken. Je kunt de kleuren van de boom dan ook helemaal afstemmen op de kamer. Je kunt ook zelf muurstickers ontwerpen en die laten afdrukken! Een muursticker is vaak een echte eye-catcher in de kamer. Sommige muurstickers hebben ook nog diertjes in de boom zitten, zoals vogels.

Boom muurstickers

Je kunt ook een muursticker kopen in plaats van behang. Die kun je zo op de muur plakken. Lees daar meer over bij muursticker kinderkamer boom. Kijk bijvoorbeeld eens bij muurstickerwinkel.nl, daar vind je heel veel boom muurstickers, hun Boom retro is een echte aanrader.

Andere boom behang ideeën

Naast behang kun je ook kiezen voor een houten boom in de kinderkamer. In het artikel houten boom vind je verschillende manieren om deze te maken of te kopen. Of kijk eens bij onze behang ideeën of babykamer ideeën muur voor nog meer inspiratie.

Bron: 1. Mijnkinderkamer – 2. Kek wonen met Kinderen | Fotografie Fotolemaire.nl | Styling Estherloonstijn.nl – 3. Easy Collage – 4. Repro – 5. Perron 11 – 6. ikenik.nl

nog meer: wooninspiratie