WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Boekensteun kinderkamer

Is je kind een echte boekenwurm? Een plank vol met boeken vraagt om een boekensteun. Zo vallen ze niet om en het staat ook nog eens erg leuk in de kinderkamer. Tenminste, als je een van de leuke exemplaren neemt die hieronder voor je uitgezocht zijn.

Boekensteun kinderkamer

Leuke boekensteunen

Met paddenstoelen, olifantjes, cupcakes of auto’s. Je kunt het zo gek niet bedenken en het zit op een boekensteun. Bij elk thema in de kinderkamer past er wel één bij. Veel keuze hebben ze bij Engeltjes en Draken. Je weet gewoon niet welke je moet kiezen. Er zit voor iedereen wat bij, voor echte meisje-meisjes, voor stoere meiden, maar ook voor jongens.

Ook mooie boekensteunen zijn de Nijntje boekensteunen van Ik&Ik. Deze boekensteunen zijn een prachtige toevoeging aan een kinderkamer met Nijntje thema. Voor meer informatie over bepaalde thema’s, bekijk dan de artikelen in de categorie Thema’s kinderkamer.

Boekensteunen jongenskamer

Bij jongens kan je niet aankomen met roze boekensteunen met cupcakes. Zij willen stoere steunen in echte jongenskleuren. Kleurrijke boekensteunen met onder andere een voetbal- of ruimtevaartthema vind je bij Just Cool Stuff. Zij verkopen alleen maar echte jongensspullen, voor jongens zit je hier altijd goed.

Boeken kinderkamer

Een leuke boekensteun komt het best tot zijn recht op een mooie boekenplank. De Cargo Boekenplank van vtwonen heeft meerder plankjes, waardoor je al de boeken kwijt kunt. Bij Leen Bakker vind je een mooie wandplank met een stoere grijze eikenkleur. Zo je uitgelezen boeken toch nog mooi in het zicht.

Bron: Kleine Zebra

nog meer: wooninspiratie