WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bloom Kinderstoelen

Op zoek naar een kinderstoel die naast praktisch in gebruik, ook past in een modern interieur? Babymerk Bloom is opgericht door 4 vaders die functionele producten vertalen naar kwalitatief design. Van wieg tot de Bloom kinderstoelen.

kinderstoel

Bloom kinderstoel Fresco

De Fresco kinderstoel van Bloom is exclusief, omdat het meegroeit met het kind tot het 6e levensjaar. Daarnaast kan deze moderne stoel omgetoverd worden tot een rust-, eet- en speelstoel. Door zijn bijzondere vormgeving past de kinderstoel perfect in een modern interieur. Het extra speeltafeltje kan gemakkelijk verwijderd worden én is vaatwasbestendig. Verder is de stoel 360° graden draaibaar, de zitting in 3 standen verstelbaar en zitten er wieltjes onder de voet waardoor de kinderstoel makkelijk te verplaatsen is.

Bloom kinderstoel Nano

Heb je wat minder ruimte ter beschikking, dan is kinderstoel Nano misschien wel wat voor jou. Door zijn slimme design is deze stoel goed op te bergen en makkelijk weer tevoorschijn te halen. Het tafeltje is verstelbaar en heeft een opstaande rand wat knoeien helpt voorkomen. Daarnaast is het tafeltje verwijderbaar en kan in de vaatwasser. De kinderstoel beschikt over een 5-punts veiligheidsgordel met verstelbare schouderbanden en een verstelbare voetsteun. De stoel heeft een plat, opvouwbaar mechanisme en is licht in gewicht wat ook weer voordelen met zich meedraagt.

Zowel de Fresco als de Nano Bloom kinderstoel is in veel kleuren verkrijgbaar. Naast kinderstoelen heeft Bloom nog een aantal andere mooie babyproducten in de collectie. Raadpleeg de website van Bloom voor meer informatie en foto’s.

Bloom kinderstoel handleiding

Voordat de Bloom kinderstoel praktisch in gebruik kan zijn, is het wel belangrijk dat de stoel eerst stevig en veilig in elkaar is gezet. Heb je moeite om de stoel ’tot leven te roepen’? Op de vraag & antwoord pagina van Bloom vind je misschien ook wel jouw vraag terug. Per stoel staat er ook een uitgebreide handleiding op de site: kinderstoel Nano en Fresco kinderstoel. Scroll in beide PDF’s helemaal naar onder voor de Nederlandse uitleg.

Bron: Bloom

nog meer: wooninspiratie